banner neurodesafiament

T’agraden els reptes? Creus que ho saps tot sobre la Neurologia? Torna una nova edició del Neurodesafiament!

El dia 10 de maig a les 17:00 hores, en el marc de la XXIII Reunió Anual de l’SCN, celebrarem el Neurodesafiament de la Societat Catalana de Neurologia, a l’Auditori del World Trade Center de Barcelona.

Es tracta d’un concurs que posa a prova els coneixements dels participants, tant a nivell científic com a nivell de curiositats, a través de quatre temàtiques diferents:

  • Neuro-Art.
  • Neuro-Casos.
  • Neuro-Videos.
  • Neuro-Frikades.

Els participants, organitzats en 4 equips, haureu d’anar responent les diverses preguntes, pensades per fer-vos suar, debatre, aprendre i, perquè no, riure una mica.

Tot amb un únic objectiu: poder aconseguir els punts que us farà alçar-vos amb la victòria i el trofeu!

A més de fer-vos gaudir d’una bona estona, el Neurodesafiament també està pensat com una oportunitat per conèixer neuròlegs d’altres hospitals i especialitats. A través de la modalitat d’“inscripció individual” formarem equips de 5 persones aleatòriament, permetent-vos establir nous contactes. En cas que vulgueu participar amb el vostre equip, no patiu, també ho podeu fer a través de la modalitat “inscripció per equips” amb un mínim de 4 persones i un màxim de 5.

*En cas de ser 4 persones, el 5è membre de l’equip serà escollit d’entre les inscripcions individuals.

El Neurodesafiament t’està esperant, no t’ho pensis més i inscriu-te, sol o en equip, i gaudeix de la Neurologia de la manera més divertida!

4 equips, 4 temàtiques, moltes preguntes… Acceptes el repte?

Comparteix-ho!