Imatge eleccions parcials junta SCN_2019

S’obre el procés de presentació de candidatures amb data límit de presentació 20 d’abril de 2020.

Càrrecs a renovar

Complint amb el compromís pel qual va ser elegida la Junta, convoquem renovació de càrrecs de la Junta Directiva per l’any 2020. La renovació és per a vicepresident, secretari i un vocal.

Els membres de la junta sortint son:

  • Dr. Joan Martí-Fàbregas
  • Dr. Estevo Santamarina
  • Dr. Carles Gaig

L’actual vicepresident Dr. Yaroslau Compta, passaria a president de l’SCN, tal i com indiquen els estatuts

Requisits

És requisit indispensable per a presentar candidatures i votar, estar al corrent de pagament de les quotes de soci.

La Junta Directiva recomana que a la presentació de candidatures consti el nom, l’adreça particular, e-mail, el lloc de treball i el càrrec al qual es presenta. La votació es realitzarà personalment, en l’Assemblea General Ordinària que es convoca per l’acte electoral.

Presentació de candidatures

Les candidatures s’han d’enviar per e-mail a la secretaria de l’SCN scn@suportserveis.com, o emplenant el següent formulari.

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

Eleccions

El passat mes de febrer es va convocar l’Assemblea de Socis pel  8 de maig, però les circumstàncies arrel de la pandèmia pel SARS-CoV-2 / COVID-19, fan que no sigui possible la realització de la mateixa.

Un dels punts de l’ordre del dia de l’assemblea és la renovació parcial de la Junta, tal com indiquen els estatuts i, donat que alguns dels càrrecs actuals s’han de renovar el proper mes de maig (vicepresident, secretari i vocal), la junta ha acordat realitzar l’acte electoral de manera electrònica.

Així doncs, us informem que el proper 8 de maig rebreu un correu electrònic per poder aprovar o votar els candidats presentats.

L’assemblea ordinària de socis es convocarà pel divendres 2 d’octubre de 2020 en el marc de la XXIV Reunió Anual de la Societat Catalana de Neurologia.

Comparteix-ho!